În prag de iarnă, polițiștii locali vor merge la sesizări pe jos

Schimbare în cadrul Poliției Locale Pitești. În prag de iarnă, agenții vor fi nevoiți să meargă la sesizări pe jos. Este vorba despre sesizările telefonice. Dacă până acum, oamenii legii foloseau mașinile Poliției Locale pentru a ajunge la intervenții, în perioada 01.11.2019 – 30.11.2019, „activitatea operativă a polițiștilor locali se va desfășura, cu precădere, în echipe de patrulare pedestră, atât în cartiere, cât și în zona centrală a municipiului Pitești”, așa cum transmite instituția.

Potrivit reprezenților Poliției Locale, scopul acestei măsuri este acela de a apropia agenții de cetățeni, dar și de a preîntâmpina eventualele probleme și de a menține liniștea și ordinea publică în Pitești. Astfel, în luna noiembrie, locuitorii din Pitești vor avea ocazia să prezinte diverse propuneri sau să reclame anumite probleme polițiștilor locali aflați în teren.

Însă, va exista și un dezavantaj pentru cei care vor solicita intervenția agenților prin apel telefonic. Având în vedere că oamenii legii vor ajunge cu întârziere, deoarece nu vor mai folosi mașini pentru a se deplasa la sesizări, cetățenii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.