UPDATE! Fiul unui profesor din Pitești, DEALER DE DROGURI! A fost prins în flagrant

UPDATE

Tânărul care a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri, în cursul zilei de marți, este fiul unui profesor care predă la Liceul I.C. Brătianu, din Pitești. Băiatul, M.U, în vârstă de 18 ani, a fost prins de polițiști chiar în fața liceului.

Ieri, un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Pitești, a fost prins în flagrant delict în timp ce tranzacționa 3 grame de droguri de risc.

Potrivit polițiștilor, tânărul ar fi efectuat mai multe comenzi de droguri din Olanda si Anglia, prin intermediul unor rețele de tip ,,Darknet”. Ulterior drogurile erau livrate prin intermediul unor firme de curierat către un colaborator al acestuia, din România.

Pentru a aduna mai multe probe, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința tânărului, din municipiul Pitești.

În urma percheziției, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 5 grame de hașiș precum și ustensile folosite la prepararea, cântărirea și porționarea drogurilor.

Băiatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Argeș, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.