În Pitești! Săptămâna Porților Deschise la Metatools!

În perioada 27 martie - 31 martie 2017, în Pitești va avea loc cel mai mare eveniment demonstrativ, organizator fiind Metatools, unul dintre cei mai importanți furnizori de scule electrice profesionale, utilaje pentru construcții și echipamente pentru grădinărit.
Bosch, Makita, Nilfisk, DeWalt și Ridgid, 5 producători de top la nivel internațional, vin la sediul Metatools din Pitești, pentru a prezenta cele mai noi scule electrice și echipamente de curățenie, dar și echipamente pentru domeniul industrial și al construcțiilor.

CITEȘTE ȘI ... Sute de LOCURI DE MUNCĂ ÎN ARGEȘ! Vezi lista completă AICI!


Astăzi, 27 martie, este ziua dedicată produselor Bosch. Participanții la eveniment vor avea ocazia vadă în acțiune noile pânze pentru ferăstrăul sabie Bosch produse pe baza tehnologiei cu carburi metalice.
Producătorul japonez Makita prezintă, pe 28 martie, gama PPG (păduri, parcuri și grădini), astfel că toți cei pasionați de grădinărit sunt invitați la demonstrațiile tehnice.
Pe data de 29 martie, invitații pot vedea la lucru produsele Nilfisk - unul dintre fabricanţii de top de echipamente profesionale pentru curăţenie, cu o experință de 105 ani în industrie.

Pe 30 martie, clienții sunt așteptați la sediul Metatools pentru testarea gamei DeWalt Flexvolt, gamă lansată în România anul trecut, la sediul Metatools din Ploiești.
Săptămâna Porților Deschise se încheie pe data de 31 martie, zi dedicată Ridgid - producător internațional de scule pentru diagnosticare, inspectare şi localizare, scule pentru instalatori și scule pentru domeniul Oil&Gas.