IN PITEȘTI! S-a deschis

Visul a două doamne minunate, Lavinia Rizescu și Mihaela Burcea, de a veni cu ceva nou și sănătos pe piața din Pitești, a prins contur materializându-se intr-o afacere de suflet. Prăjituri, nu vorbe! Conceptul nostru - PRĂJITURI DE CASĂ: făcute ca pe vremea bunicii, cu creme fierte la abur, fără prafuri, numai din produse naturale.

Am muncit fără încetare în ultimele zile şi vă anunțăm cu bucurie că "ATELIERUL DE PRĂJITURI" şi-a deschis porțile. Avem mari emoții şi sperăm să nu vă dezamăgim.

Prăjituri şi torturi minunate vă aşteaptă  în vitrină. Nu puteau să lipsească desigur cozonacii, dar şi alte produse surpriză.

Cofetăria se află pe strada Teilor nr. 27 (lângă restaurantul Conti).
Ne găsiți de luni până vineri, de la 8.00 dimineața până la ora 20.00. Sâmbăta, la ora 9.00, e deja cafeaua aburindă şi până la ora 14.00 puteți oricând să veniți să cumpărați produsele noastre delicioase, pentru weekend.

Ani de zile a fost doar un vis. Un vis care s-a născut în taină, în zilele lungi petrecute în bucătărie, în mirosul parfumat de vanilie și scorțișoară. Apoi... s-a născut o scânteie. Acea sclipire jucăușă și o întrebare mai mult șoptită, un fel de: "Ce ar fi dacă..." Așa a apărut "Atelierul de prăjituri", o cofetărie mică, cochetă, o cofetărie unde vă așteptăm să sorbiți un ceai, o cafea sau o limonadă, să vă trageți sufletul, să vă îndulciți zilele... Ale dumneavoastră și ale celor dragi. Pentru că o prăjitură sau un tort e mereu un cadou frumos. Pentru că pe lângă tort pui și un praf de dragoste, nu-i așa?

Pentru comenzi sau orice informați, ne puteți suna la numerele de telefon: 0731358788 sau 0732061247