(video) Mașină furată din spălătorie - Hoțul a fost reținut!

UPDATE:

Tanarul de 28 de ani din Slatina, Sergiu Constantin Florin, bănuit ca ar fi furat mașina din spălătoria unde lucra, a fost retinut 24 de ore pentru furt calificat.

UPDATE:

Autoturismul furat de la spălătoria din Gavana a fost depistas la Sibiu. Hotul i-a declarat proprietarului mașinii că până acolo i-a ajuns combustibilul. Autoturismul furat va fi adus curând în Pitești.

Noaptea trecută, în jurul orei 02:00, un autoturism Audi a fost furat de la o spălătorie din cartierul piteștean Găvana, chiar de către un angajat al firmei respective.

Hoțul, Sergiu Constantin Florin, în vârstă de 28 de ani, este din Slatina. Patronul spălătoriei a declarat că a constatat furtul dimineața, atunci când a venit la firmă și a văzut că mașina nu se mai afla la spălătorie. Mare i-a fost mirarea când a văzut pe camerele de supraveghere că hoțul a fost propriul său angajat. După cele constatate, nu a avut încotro și a fost nevoit să îl anunțe pe proprietarul mașinii de incident.

Patronul spune că angajatul nu a provocat niciodata vreun incident la locul de munca, deși știa că acesta are probleme cu legea, mergând lunar la Poliție pentru a da cu subsemnatul.

Sergiu Constantin Florin are un copil, iar de la o vreme, așa cum povestește patronul spălătoriei, ar avea o relație cu o femeie pe care ar fi dorit să o impresioneze. Patronul bănuiește că tocmai acesta ar fi fost motivul pentru care angajatul ar fi furat mașina din spălătorie.

 Mai mult decât atât, bărbatul nu avea permis de conducere, acest lucru, însă, nu l-a împiedicat să fure mașina.

Omul păgubit a lansat un anunț pe internet, spunând că oferă recompensă pentru găsirea mașinii.

Reprezentanții Poliției recomandă șoferilor să nu își lase mașinile nesupravegheate în spălătorii sau unități service: „Recomandăm tuturor persoanelor să nu își lase nesupravegheate autovehiculele atunci când acestea se află la spălătorii sau la unități service. Dacă este neapărat nevoie ca autovehiculul să fie lăsat pentru o perioadă mai lungă de timp, acesta trebuie predat în baza unor documente întocmite cu un reprezentant legal al unităților”, a declarat Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt IPJ Argeș.

Cei care au informații cu privire la acest incident sunt rugați să sune la 112.