ÎN PITEȘTI! MAIA CRAIOVEI - apartamente noi, de calitate, direct de la dezvoltator!

Apartamente cu spații mari și deschise!

Având deja o experiență vastă in construcția și dezvoltarea de ansambluri imobiliare, ne-am propus un alt proiect de succes, Maia Craiovei - stil modern, un imobil pe care am reușit să-l integrăm in zona ultracentrală a orașului prin atenție la detalii, calitate superioară, concept unic.

Fiind amplasat intr-o zonă cu totul privilegiată, ansamblul rezidențial Maia Craiovei va oferi viitorilor rezidenți acces la majoritatea punctelor de interes pentru viața de familie (mijloace de transport in comun, școli, gradinițe, universități, piată, gară, banci, farmacii, etc.).

Ansamblul rezidențial este desfăsurat pe 5 nivele și cuprinde apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Cele 28 de apartamente captează cu usurință lumina naturală și oferă spații de locuit generoase și deschise.

Tot aici aveți la dispoziție locuri de parcare supraterane și subterane. Imobilul va fi racordat la toate utilitățile iar contorizarea se va face individual.

 

 

Apartamentele pot fi personalizate de fiecare proprietar, putând opta pentru living și bucătărie, intr-un spatiu comun de tip open-space sau se poate realiza o compartimentare pentru a le despărți pe cele două in spații distincte și bine delimitate.

Ansamblul rezidențial Maia Craiovei este in construcție și va fi predat in anul 2018.

Ne propunem sa devenim lideri ai pieței imobiliare, oferind clienților nostri proiecte dezvoltate la cele mai inalte standarde de calitate, siguranță și profesionalism.

MAIA CRAIOVEI - Apartamente noi, de calitate, direct de la dezvoltator! Pitești, Calea Craiovei nr. 97, la doar 5 minute de centru!

Contact: 0799.008.833 / e-mail: craiovei@maiacasa.ro

 CLICK AICI!  INTRĂ IN SITE...www.maiacraiovei.ro