ÎN PITEȘTI! CU PANTALONII ÎN VINE ȘI CU MAȘINA FURATĂ!

ÎN PITEȘTI! CU PANTALONII ÎN VINE ȘI CU MAȘINA FURATĂ! Pățania unui piteștean care a apelat la o prostituată!

În cursul zilei de luni, un accident rutier petrecut pe strada Depozitelor s-a transformat într-o amplă anchetă.
Polițiștii din Pitești au intervenit în cazul unui simplu accident, însă după mai multe cercetări, aceștia au descoperit că mașina era furată și cu greu s-au abținut să nu râdă de situație.


Mai exact, o prostituată din județul Brăila a avut curajul de a fura un autoturism chiar de sub ochii proprietarului. Aceștia au negociat o partidă de sex însă cum nimeni nu avea prezervativ, șoferul a decis să coboare din mașină și să meargă la magazin să cumpere. În acest timp, mașina fiind cu motorul pornit, prostituata s-a urcat la volan și a demarat în trombă! După ce a condus aproape 100 de metri fără a avea permis de conducere, femeia a pierdut controlul volanului și a avariat serios mașina furată.


M. Daniela, în vârstă de 41 de ani, se afla și sub influența băuturilor alcoolice, ea avea o concentratie de alcool de 0,58 la mie alcool pur în aerul respirat.
Fapta sa nu a rămas nepedepsită, politiștii întocmindu-i dosar penal pentru furt, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.