În Pitești: Au furat gardul grădiniței! Prinși de polițiști

Ieri după-amiază, mai multe persoane au fost filmate în timp ce cărau în spate bucăți dintr-un gard al unei grădinițe din cartierul piteștean Războieni. Postarea a fost publicată pe Facebook.

CITEȘTE ȘI ... Accident cu trei mașini, în Pitești! Trafic blocat

Poliștii locali s-au autosesizat și în scurt timp i-au prinși pe făptași. Se aflau pe strada Emil Simionescu și ajutându-se de o căruță tranzitau orașul în cautarea bucăților din fier.


”​În consecință, conform procedurilor operaționale, precum și în virtutea bunelor relații instituționale, a fost anunțată prin dispeceratul instituției noastre secția de Poliție competentă teritorial, ai cărei lucrători s-au prezentat în timp operativ, preluând persoanele depistate în vederea continuării cercetărilor, conform atribuțiilor conferite de lege.
​Facem precizarea că, pentru a putea interveni în timp util, este necesar a se înțelege faptul că în astfel de cazuri, sau în orice altă situație în care se impune prezența unor instituții ale statului, persoanele care constată sau surprind o posibilă faptă contravențională ori penală, trebuie să apeleze telefonic deîndată Dispeceratul Poliției Locale la nr. de telefon 0348/911 sau 0248/210230.”, au declarat lucrătorii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Locale a Municipiului Pitești