Destinație exotică în România!

Este vorba de un sat plutitor care a fost realizat cu bani europeni în localitatea Berzasca din judeţul Caraş-Severin, într-o zonă cu un peisaj de vis. Pentru început, 15 căsuţe suspendate deasupra Dunării vor putea fi închiriate de persoanele care au nevoie de câteva zile de relaxare. Turiştii se vor putea caza în locuinţele cu totul speciale vor fi treziţi dimineaţa de zgomotul păsărilor care zboară deasupra Dunării şi de gălăgia produsă de broaşte. Mai mult, casele sunt construite la aproximativ 20-30 metri de mal şi au vedere spre Dunăre şi spre pădurea de un verde superb din Serbia.

Se estimează că în aproximativ două săptămâni, locuinţele rustice vor putea fi închiriate la prețul de 250 de lei/ noapte/ căsuță. În curând, hotelul va avea și un site unde se vor putea face rezervări. Fiecare căsuță are două niveluri și este dotat cu living, chicineta și baie (jos) și un dormitor la etaj. 

În satul lacustru de pe Clisura Dunării vor exista şi alei de promenadă, un port turistic, o pistă de biciclete şi un punct de belvedere. Turiștii se pot bronza, pot pescui sau doar se pot relaxa. De asemenea, sunt amenajate bazine și o parcare pentru 40 de mașini.