În lupta cu COVID-19: Este gravidă și mamă a 3 copii

Americanca Lynzy Coughlin este asistentă medicală și blogeriță. A povestit ce înseamnă să fi în linia întâi în lupta cu noul coronavirus. Pe lângă efortul neimaginabil depus în fiecare zi, tânăra se pregătește să aducă pe lume al patrulea copil.

Dacă pentru noi este greu să se stăpânim tentația de a sta acasă și de ne-a proteja, acești oameni au ales să lupte pentru binele nostru. Merită să-i prețuim și să le ascultăm sfaturile: Să stăm acasă!

”Azi am fost de serviciu la urgențe, însărcinată în 22 de săptămâni, temâdu-mă pentru viața mea și a bebelușului meu. Am depus jurământul că voi ajuta și proteja, așa cum au făcu mulți, mulți alții, dar să știți că nu-i ușor pentru niciunul dintre noi

Realitatea COVID este peste tot aici. Încă mai avem teste, un număr limitat de teste, dar sunt atât de mulși pacienți care prezintă simptome și mulți ar avea, cel mai probabil, rezultate pozitive, dacă am avea posibilitatea să îi testăm pe toți (sper că vom putea face asta în următoarele zile) Pericolul de expunere este deja mare. Și eu, și soțul meu lucrăm în sistemul medical de urgență și vedem că impactul acestui virus poate fi serios.

Această postare este doar o prietenoasă aducere aminte a nevoii de a ne păstra comunitatea în cât mai mare siguranță cu putință. Văd, de asemenea, că foarte mulți oameni nu iau în serios boala și în continuă activitățile de zi cu zi ca și cum nimic nu s-ar întâmpla. (…) VĂ RUGĂM să rămâneți acasă! Distrați-vă cu copiii și, când ieșiți, păstrași distanța de ceilalți! E un lucru neplăcut? DA! Dar, ghiciți cei: este cea mai bună șansă a noastră pentru a fi în singuranță noi înșine și pentu a-i proteja și pe ceilalți. Nu e vorba doar despre tine, ci și despre oamenii care au mai puține șanse să se lupte eficient cu boala. (…) Rugați-vă pentru cei care se află în prima linie!”

 

Integral, confesiune asistentei medicale americane este AICI.