În loc să stea în carantină, prins la plimbare prin Pitești! | Sursa Ta


Sâmbătă, 22 mai, poliţiştii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au identificat, pe strada Târgu din Vale, un tânăr de 18 ani, din comuna Crasna, județul Gorj, care figura în carantină la domiciliu.

În urma celor constatate, acesta a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, iar situația a fost comunicată către D.S.P. Argeș și C.J.C.C.I.

CITEȘTE ȘI... Petrecere de botez întreruptă de polițiști în Argeș! Organizatorul amendat!

Totodată poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, care au desfășurat activități de verificare la domiciliu a persoanelor ce au impuse măsuri de izolare sau carantină la o adresă declarată, au identificat doi bărbați, de 67 de ani, respectiv 53 de ani, și o femeie de 59 de ani, care nu au respectat măsura carantinării la adresa declarată, din localitatea Stâlpeni.

În urma celor constatate, toate cele trei persoane au fost sancţionate cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, iar situația a fost comunicată către D.S.P. Argeș.