În loc să stea acasă în izolare, s-a luat la bătaie cu alte 6 persoane!

Ieri, polițiștii din Bascov au fost solicitați în comuna Merișani, acolo unde mai multe persoane se luaseră la bătaie. După ce au potolit spiritele, oamenii legii au aflat că unul dintre bătăuși ar fi trebuit să stea acasă în izolare. Nu s-a întâmplat așa, problemele personale fiind mai importante ca sănătatea celorlalți.

CITEȘTE ȘI ... Vela, către românii din străinătate: Rămâneți acolo!


Astfel, tânărul de 21 de ani care a părăsit gospodăria a fost amendat cu 5000 de lei și plasat în carantina institutionalizata. De sancțiuni nu au schimbat nici ceilalți bătăuși. Șase persoane au primit amenzi de 2000 de lei fiecare. Cu privire la situatia acestora a fost instiintat DSP, pentru a dispune cu privire la masura izolarii la domiciliu.

CITEȘTE ȘI ... O nouă ordonanță militară. Ce prevede!


Polițiștii vă reamintește că nerespectarea legislatiti in vigoare atrage sanctiuni si, foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocata ca scuza. 

”Recomandam tuturor sa se informeze doar din surse oficiale. De asemenea, va reamintim ca este esential sa fim responsabili, sa constientizam faptul ca suntem parte dintr-o colectivitate, iar actiunile noastre pot afecta comunitatea in care traim. 

Va rugam sa ramaneti in casa, pentru siguranta dumneavoastra si a celor dragi!”