Cristina Manea, condusă pe ultimul drum! Tânăra va fi înmormântată astăzi!

UPDATE 14 IANUARIE

Cristina Manea pleacă astăzi pe ultimul drum. Deși, inițial, fratele Cristinei a anunțat că va fi înmormântată sâmbătă, tristul eveniment va avea loc peste câteva ore. La ora 12:00 va începe slujba de înmormântare la casa părintească, urmând ca la ora 13:00 să se plece spre biserică.

UPDATE 12 IANUARIE

Înmormântarea Cristinei Manea a fost amânată. Deși, inițial, fratele Cristinei a anunțat că va fi înmormântată sâmbătă, tristul eveniment va avea loc duminică, 14 ianuarie. La ora 12:00 va începe slujba de înmormântare la casa părintească, urmând ca la ora 13:00 să se plece spre biserică.

Toți cei care doresc să îi aprindă o lumânare Cristinei, o pot face până duminică, la casa părintească din comuna Băbana, acolo unde se află trupul neînsuflețit al tinerei.

 

UPDATE: 10 IANUARIE  Cu puțin timp în urmă, Daniel Manea, fratele Cristinei, a făcut public faptul că sora sa   va fi adusă în țară din Turcia, astăzi: 

 La ora 16.00, sora mea Cristina Manea o să ajungă acasă unde o să fie ținută până sâmbătă 13/01, când o să fie înmormântată. La Băbana , în satul Băbana , Nr. 82 puteți veni să îi aprindeți o lumânare...

Aseară, un anunț cutremurător a zguduit din temelii mediul online din Argeș. Cristina Manea, o tânără mămică în vârstă de 23 de ani ce a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer la câteva după ce a adus pe lume o minunăție de fetiță, s-a stins din viață într-o clinică din Turcia.

Povestea Cristinei Manea, o tânără perfect sănătoasă, de doar 23 de ani, din cartierul Trivale din Pitești, care a adus pe lume o fetiță în urmă cu câteva luni și care  la doar câteva ore a fost diagnosticată cu o boală cruntă, a sensibilizat întrega comunitate argeșeană și nu numai. Deși își începuse tratamentul, în ultima perioadă, Cristina s-a simțit rău, nereușind să își mai găsească puterea de a mai lupta cu boala. În urma sa, a lăsat o fetiță extraordinar de frumoasă, Amelie, și un soț care va trebui să treacă prin cele mai dureroase momente din viața lui.

NU TE VOM UITA NICIODATĂ!

DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

CITEȘTE AICI POVESTEA TRISTĂ A CRISTINEI MANEA!