În Corbi! Testare gratuită cu aparetul de biorezonanta

Compania Românească, de promovare a unui stil de viata sănătos, Blue Diamond va invita Duminica 18 noiembrie ora 12:00 la Căminul Cultural Corbi la un eveniment deosebit dedicat sănătății și prosperității, un eveniment despre cum sa îți faci timp sa fii sănătos.


Participanții vor beneficia și de o testare GRATUITA a stării de sănătate cu aparatul de biorezonanta. Metoda consta într-o diagnosticare completa a organismului fără înțepături sau recoltare de sânge, o investigare noninvaziva fără efecte adverse. 

Investigaţie a întregului organism fără radiaţii şi fără efecte secundare, biorezonanţa magnetică depistează afecţiunile chiar şi în fază incipientă, în doar o oră şi este folosită şi ca metodă de tratament. Un mare avantaj al acestei metode de evaluare este acela că poate fi folosită de oricine: adulţi, femei însărcinate, copii, chiar şi de bebeluşi şi de vârstnici. Singura contraindicaţie o prezintă cei care au stimulator cardiac. Pentru a beneficia de un astfel de test, nu ai nevoie de pregătiri speciale, deoarece biorezonanţa magnetică presupune doar conectare la nişte electrozi la nivelul capului, mâinilor şi picioarelor.

Biorezonanţa constă în pătrunderea în organism a undelor magnetice de joasă frecvenţă, care sunt înregistrate şi analizate de un computer la ieşirea din corp. Această testare cuprinde 55 de măsurători electrice diferite, iar aparatul înregistrează valorile a peste 8.000 de substanţe din organism, precum şi dezechilibrul acestora. Biorezonanţa magnetică acţionează la nivelul ADN-ului, în interiorul celulei. Cu ajutorul undelor magnetice care sunt generate la nivelul celulelor, ţesuturilor şi organelor, se pot depista formele incipiente ale bolilor nervoase, respiratorii, cardiovasculare, osoase, digestive, fie ele acute sau cronice.