În Bascov nu există niciun caz confirmat de coronavirus

Primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu a declarat că în comuna administrată de el sunt 14 persoane în izolare, alte 50 persoane ieșite din izolare și că nu există niciun caz de infecție cu coronavirus.

Primaria Comunei Bascov prin Comitetul Local pentru Situații de Urgentă ,Poliția Locala Bascov ,Secția Nr 3 Politie Bascov ,monotorizează zilnic persoanele din listele prezentate ,prin fise de monitorizare la fiecare domiciliu de pe raza comunei Bascov ,privind prezenta la domiciliu a persoanelor aflate in izolare și autoizolare . 

În paralel  Primaria Bascov a luat o serie de masuri după cum urmează :

- Dezinfecția (prima etapa ) a tuturor drumurilor comunale ,a drumurilor vicinale și strazile din interiorul localitații

- Dezinfecția trotuarelor ,a spațiilor de la blocurile din Bascov ,a spațiilor de joaca  a spațiilor verzi                     

 - Dezinfecția celor 40 de scări la blocurile din Bascov                                                                                                         

 - Montarea unui Nr de 40 de aparate de dezinfecție la scările blocurilor din Bascov .  

Totodata ,au fost identificate un număr de 46 de persoane din 665 persoane care au peste 65 de ani ,care nu au apartinatori legali , o parte din ele primind pachete cu alimente și medicamente  iar această acțiune va continua și în zilele urmatoare .

,, Au aparut și  “ceva probleme “,in zona sat Scheau ,unde “romii “din zona au operat anumite furturi la gospodariile din zona . Poliția și Compartimenul de Furturi și Criminalisică din cadrul IPJ -Argeș ,investigheaza aceste furturi ,,, a spus primarul Gheorghe Stancu.

De asemenea el a transmis și un mesaj : ,,Dumnezeu sa ne ajute ,sa avem unitate ?i credin?a ,sa nu avem probleme in comuna noastra ?i in familiile noastre . Doamne ajuta !!."