În atenția cetățenilor din satele Corbi și Jgheburi! Sunteți așteptați la primărie

Primarul comunei Corbi anunță demararea lucrărilor de montare a căminelor de vizitare cu apometre standard. Beneficiarii acestor lucrări sunt gospodăriile individuale și agenții economici din cele două localități.


Edilul are și un mesaj pentru cetățenii din satele Corbi și Jgheburi:
”De luni 30.09.2019, incep lucrările de montare a căminelor de vizitare cu apometre standard, la gospodăriile cetățenilor și la agenții economici, care nu dețin cămine de vizitare construite in regie proprie corespunzătoare standardelor, sau care dețin contorul de apă in alt punct decât in cămine de vizitare situate la limita proprietăților.
Avănd in vedere cele mai sus arătate, cei ce se regăsesc in situațiil expuse de noi mai sus, sunt rugați să vină la sediul Primăriei Corbi in vederea completării unei cereri pentru branșare/amplasare cămin vizitare cu apometru standard și achitarea unei taxe de 500 lei/cămin.
Pentru o mai buna organizare si eficientizare a montajului de camine cu apometre, va rugam sa va mobilizati, in a face plata la casieria primariei, si sa abordam pe zone si strazi aceste lucrari. 
In prima etapa lucrarile vor incepe pe strada Dispensarului si strada Piua .”