GEST TERIBILIST! Tânăr electrocutat - Ce spun medicii!

UPDATE Ora 11:00

În această dimineață, tânărul a suportat o intervenție chirurgicală, în urma căreia i-a fost exterpată splina.
În aceste momenta, băiatul de 18 ani este intubat și se află sub supravegherea atențăa medicilor de la Spitalul Județean.

Se pare că tinerii mergeau frecvent pe acel câmp, fiind o zonă unde puteau prinde semnal WiFi.
Tânărul era cunoscut printre prietenii săi ca fiind o persoană fără frică și teribilistă. Nu este prima dată când băiatul se urcă pe acel stâlp, care îi putea aduce moartea.
Din păcate, noaptea trecută, norocul băiatul s-a sfârșit. Acesta s-a electrocutat și a căzut de la o înălțime considerabilă.

UPDATE Ora 10:00

 Tânărul se află, în acest moment, internat la Spitalul Județean. Mediciil-au diagnosticat cu amnezie retrogradă fără tulburări, politraumatism prin cădere, traumatism la coloana în zona toraco-lombară. Băiatul de 18 ani a fost electrocutat la brațul drept și coapsă.

Prietenii săi povestesc că, la un moment dat, tânărul a dispărut din fața lor și l-au văzut apoi cocoțat pe stâlp. Întrebați ce s-a întâmplat și cum a ajuns tânărul pe stâlp, acestia spun că incidetul s-a produs pe fondul teribilismului.

Noaptea trecută, în jurul orei 02.00, o persoană a solicitat ajutorul salvatorilor, în cazul unui tânăr din comuna Aninoasa, sat Broșteni.

Din primele informații, se pare că un tânăr, în vârstă de 18 ani, s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un stâlp de electricitate.

Acesta se afla împreună cu alți doi prieteni pe un câmp din localitate.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță a SAJ Argeș, care l-a transportat pe tânăr la spital.