ÎN ARGEȘ! PEȘTII DIN CÂMPULUNG AU FOST ARESTAȚI

UPDATE

Cele 23 de persoane care au fost astăzi reținute, au primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Reamintim că în perioada 2008-2016, aceștia ar fi determinat 80 de femei să practice prostituția în mai multe țări din Uniunea Europeană.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Câmpulung, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au efectuat, ieri, 43 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Câmpulung şi a comunelor Bughea de Sus, Lereşti şi Poienarii de Muscel, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

CITEȘTE ȘI ... Piețele din Pitești își schimbă programul!


Se pare că aceștia au traficat, de-a lungul a opt ani, peste 80 de persoane. Surse judiciare acreditează ideea că, printre persoanele audiate, se află inclusiv clienţi care au beneficiat de serviciile prostituatelor.
45 de persoane au fost conduse, ieri, la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri.

CITEȘTE ȘI ... INCREDIBIL! VIDEO - Vezi ce bolizi de lux s-au ridicat de la traficanții din Câmpulung!


În această dimineață, 23 de persoane au fost reținuțe, iar cel mai probabil vor primi mandat de arestare preventivă.
Din cercetări a reieşit că, în perioada 2008 – 2016, persoanele vizate ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către 80 de femei, în state ale Uniunii Europene.

CITEȘTE ȘI ... ATENŢIE! Recomandări SALVAMONT în urma ninsorilor de azi, de pe Transfăgărășan!


În urma percheziţiilor de la Câmpulung, au fost ridicate în vederea cercetărilor 25 de autoturisme, o motocicletă, aproximativ 500 de grame de bijuterii din aur,82.000 de euro,19.100 de lei, 18 ceasuri şi 114 volane auto. De asemenea poliţiştii au ridicat un pistol de calibru 9 mm. şi 6 cartuşe, deţinut ilegal.