ÎN ARGEȘ! HOȚI DE LEMNE PRINȘI! POLIȚIȘTII LE-AU CONFISCAT MAȘINILE!

 

Poliţiştii cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului l-au depistat pe Ţ.C., de 29 de ani, din comuna Băbana, care transporta cu o autoutilitară pe DJ 703 B, cantitatea de 2 m.c. material lemnos fără documente de însoţire şi transport.

Totodată poliţiştii l-au depistat pe raza comunei Uda, judeţul Argeş, pe M.F. de 52 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, care transporta cu o autoutilitară, cantitatea de 3,2 m.c. material lemnos care nu corespundea din punct de vedere al volumului şi speciei cu datele înscrise în avizul de însoţire primar.

Aceștia au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Cotmeana. Totodată poliţiştii au dispus confiscarea autoutilitarelor folosite la transportul materialului lemnos.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hârtieşti l-au depistat pe B.C., de 42 de ani, din comuna Davideşti, care transporta cantitatea de 0,500 m.st. material lemnos cu un autoturism, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 5000 de lei. De asemenea poliţiştii au dispus confiscarea autoturismului şi a materialului lemnos transportat ilicit.