UPDATE: A încercat să jefuiască un pensionar - A rămas prins într-o capcană pentru şoareci!

UPDATE:

Gheorghe Ciobanu, reținut acum câteva zile petru infracțiunea de tentativă de furt, a fost dat de gol de o capcană de șoareci.
Ghinionul hoțului a fost să calce pe o cursă de şoareci în timp ce cotrobăia prin casa pensionarului, în vârstă de 72 de ani.
Cursa i-a prins piciorul imediat.
Hoțul a încercat să-și desprindă piciorul din cursă, însă zgomotele l-au trezit pe proprietar.
Bătrânul a reușit să vadă chipul hoțului, care de teamă să nu fie prins, a luat-o la fugă cu tot cu capcana de șoareci.
Pe baza amprentelor, polițiștii l-au identificat pe spărgător, iar miercuri a fost reținut pentru 24 de ore.
În cursul zilei de ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung au dispus ca Gheorghe Ciobanu să fie cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Acesta nu este la prima ispravă. Acum trei ani, acesta a fost suspectat că ar fi spart un magazin din aceeaşi localitate, însă, în timpul cercetărilor, patronii unităţii şi-au retras plângerea.

Sursa:Adevarul.ro

 

În cursul zilei de ieri, polițiștii din Hârtieşti, l-au reținut pe C.G., în vârstă de 39 de ani, din comuna Vulturești, pentru 24 de ore, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în data de 12 spre 13 aprilie, bărbatul, ar fi încercat să sustragă bunuri din locuința unui bărbat de 72 de ani, din comuna Vulturești.

În cauză, bărbatul a fost încarcerat, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bărbatului.