ÎN ARGEȘ! 3 case în flăcări!

Mai multe incendii au izbucnit ieri în județul Argeș, în mai puțin de trei ore. În toate cele trei cazuri, incendiile au izbucnit din cauza coșurilor de fum necurățate.
În Câmpulung, pompierii au intervenit pe strada Frații Golești pentru stingerea flăcărilor izbucnite la coșul de fum al unei locuințe, din cauza coșului de fum necurățat de funingine.

CITEȘTE ȘI ... Intervenție contracronometru în Mioveni! Bărbat în stare gravă!

O altă intervenție a avut loc în comuna Rucăr, acolo unde proprietarii au intrat în panică, iar împreună cu vecinii au încercat să stingă focul, înainte de venirea pompierilor.
În comuna Hârsești, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secția de Pompieri Costești – Punct de Lucru Stolnici, a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case. Flăcările au izbucnit din același motiv, și anume din cauza coșului de fum necurățat.

Având în vedere că în sezonul rece crește riscul izbucnirii incendiilor din cauza coșurilor de fum defecte, necurățate sau amplasate necorespunzător, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș recomandă să verificați coșurile de fum pentru a evita o tragedie și pentru a nu vă pierde bunurile sau locuințele.