În Albeștii de Argeș se fac investiții importante în educație și infrastructură

În Albeștii de Argeș se fac investiții importante în educație și infrastructură


Localitatea Albeștii de Argeș se mândrește cu numeroase realizări în mandatul edilului Gabriel Popa. Printre cele mai importante remarcăm alimentările cu apă care au fost realizate în aproape toată comuna (în proporție de 98%). Potrivit primarului Gabriel Popa, acum se lucrează la punerea la punct a stațiilor de epurare.

Totodată, unitățile de învățământ din localitate au fost modernizate, iar până în vara acestui an urmează să fie finalizată și grădinița pentru care s-au alocat bani europeni și o cofinanțare de la Consiliul Local. Și în privința asfaltărilor s-a lucrat la turație maximă.
De asemenea, atragerea investitorilor străini s-a numărat printre obiectivele edilului, care şi-a propus să valorifice la maximum potenţialul turistic al comunei pe care o conduce, în ultima perioadă făcând pași importanți în această direcție (citește aici).

În viitor, primarul Gabriel Popa își propune să fie pusă în funcțiune și canalizarea, în privința cărora a întâmpinat probleme din punct de vedere al documentației, dar și a dificultăților din teren.