În acest weekend - Restricții de trafic la ieșire din Pitești

UPDATE:

 Ieșirile din municipiul Pitești către Râmnicu Vâlcea și către Curtea de Argeș sunt efectiv blocate de mașini. Intersecția de deasupra pasajului este punctul în care mașinile se opresc. Sunt cozi care se întind în Pitești până dincolo de Rolast, iar coloana de tiruri și autoturisme este la jumătatea distanței dintre Podul Viilor și Bascov, pe autostradă.

Primăria Municipiului Pitești anunță cetățenii că sâmbătă, 6 octombrie, dar și duminică, 7 octombrie,  circulația pe podul Argeș va fi restricționată. Această măsură va fi luată ca urmare a lucrărilor de reparații la suprafața căilor de rulare, lucrări ce se impun în vederea asigurării unui trafic corespunzător. Ca ruta alternativă, puteți folosi varianta Budeasa-Maracineni.

”Ceva mai multă atenție în trafic si weekend-ul acesta. O necesitate pentru noi a rămas reparația podului de peste râul Argeș. Lucrările vor reîncepe mâine și vor continua poimâine tot pe sensul de ieșire din oraș.  Încercați să folosiți ruta alternativă Budeasa-Maracineni! 
     
Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate.”,
este mesajul viceprimarului Sorin Apostoliceanu.