În această seară! Sunt premiați campionii mediului de afaceri!

În această seară, la Complexul Star Plaza din Bascov se desfășoară cea de-a XXII-a ediţie a Topului Firmelor din Argeş, cel mai important eveniment anual de business al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș. Chiar în aceste momente are loc premierea agenților economici argeșeni care, conform algoritmului financiar al Camerei, se plasează pe primele locuri în domeniile lor de activitate.

Fiecare domeniu are proprii campioni, pe care Sursa Ta urmează să îi prezinte în zilele următoare publicului argeșean.

Evenimentul aniversează campionii mediului de afaceri din toate domeniile. În sală sunt prezenți oameni de afaceri, reprezentanții mediului politic, public și instituțional: parlamentari, conducerea Consiliului Județean, primari, directori de instituții, dar și oaspeți de înaltă ținută, printre care ambasadorul Cehiei și ambasadorul Italiei. Acestui eveniment i s-au alăturat numeroși parteneri din mediul privat și sistemul bancar.

Partenerii gold ai evenimentului sunt Camera de Comerț și Industrie a României, Romexpo și Ronera Rubber. 

Programul a fost deschis de actorul Constantin Cotimanis.  Au fost premiate trei personalități sub egida „Modele Argeșene”, caractere excepționale, care, deși nu provin din mediul de afaceri, sunt emblematice. Este vorba despre Prof. Univ. Dr. Mihai Popescu (medicină), Constantin Cotimanis (cultură) și Prof. Univ. Dr. Alexandru Puiu (educație).