IMPORTANT! Anunțați urgent dacă v-ați aflat în acest microbuz!

Autoritățile solicită cetățenilor care au circulat în data de 29 februarie, folosind microbuzul pe ruta București (Gara de Nord) - Galați, cu plecare de la ora 12:15, să se autoizoleze și să contacteze DSP Galați.

CITEȘTE ȘI ... Al 13-lea caz de coronavirus în România!

Reamintim că, aseară, a fost confirmat cel de-al 13-lea caz de coronavirus în România, fiind vorba despre un bărbat , în vârstă de 72 de ani, din Galați, recent întors din zona Lombardia, regiunea cea mai afectată de coronavirus din Peninsulă.
Românul a aterizat la aeroport pe data de 29 februarie. Ajuns acasă, acesta s-a autoizolat , iar vineri a prezentat simptome de Covid-19.


*„Sunt rugate să se izoleze la domiciliu și să contacteze în cel mai scurt timp autoritățile, la numărul 0744.630.508 (DSP Galați), persoanele care în data de 29 februarie a.c. au circulat spre Galați, folosind microbuzul, cu plecare din București (Gara de Nord).

Sunt vizate persoanele care au folosit cursa cu plecare de la ora 12.15, cu puncte de îmbarcare pe str. Baldovin Pârcălabul și IDM Basarab.

Microbuzul folosit este marca IVECO, de culoare albă, are numărul de înmatriculare B 83 ZAD, și a circulat pe ruta București – Urziceni – Buzău – Brăila – Galați

Precizăm că această cursă a fost folosită de aproximativ 17 pasageri”