(video) Accident pe autostradă din cauza unui cal lăsat nesupravegheat...

Accident rutier pe A1, în jurul orei 07:00, la km 116, pe sensul de mers spre București, în localitatea Bascov. Potrivit autorităților, doua autoturisme s-au ciocnit, în urma impactului, unul dintre acestea s-a răsturnat. 

CITEȘTE ȘI ...(video) Apelul la 112 al tinerei care a spus că este răpită, în Olt, a fost o farsă

Din primele date, se pare că un cal lăsat nesupravegheat a provocat evenimentul rutier în care două persoane au fost rănite. Animalul a fost lovit de primul autoturism, apoi de cel de-al doilea. În final, vehiculele s-au ciocnit, una dintre mașini ajungând cu roțile în sus.

CITEȘTE ȘI ... Dragoș Bucur a venit să mănânce la VIVO! Pitești

Pe langa pagubele materiale, doua persoane au fost rănite.  Victimele erau neincarcerate și conștiente. La fața locului au intervenit polițiștii și, de la Detasamentul Pitesti, pompierii cu o autospeciala , un echipaj Smurd de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. De asemenea, la kilometrul 116 a ajuns și o ambulanță de la SAJ.

În urma accidentului, animalul a murit.

 

Reamintim că, tot în această dimineață, în localitatea Bascov, traficul pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea a fost întrerupt pret de câteva zeci de minute din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate două tiruri.