Update: O tânără însărcinată a fost rănită în urma unui accident rutier

Update 10 ianuarie

Tânăra rănită în accidentul rutier petrecut în dimineața zilei de joi, în Bascov, este însărcinată în cinci luni. Pe lângă traumatismul cranio-cerebral, aceasta a acuzat dureri de spate, fiind transportată la spital pentru investigații medicale.

Potrivit anchetatorilor, de vină pentru producerea accidentului este chiar piteșteanca. Se pare că aceasta nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație, iar mașina pe care o conducea a fost acroșată de tirul condus în aceeași direcție de către un bărbat de 62 de ani, din Sibiu. 
 

Știre inițială

UPDATE ora 10:00

Conform polițiștilor Serviciului Rutier Argeș, o tânără piteșteancă, în vârstă de 23 de ani, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Bascov către A1, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulatie și s-a lovit de un autocamion. Tirul mergea în aceeași direcție și era condus  de un bărbat de 62 de ani, din Sibiu.


Tânăra șoferiță a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral minor.

Accident rutier produs între un autoturism și un tir în Bascov, în zona benzinăriei SMART DIESEL. La fața locului intervine un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

CITEȘTE ȘI ... Trafic îngreunat spre Bascov - Pieton lovit pe trecere

Din primele date, există o singură victimă care acuză dureri la nivelul capului. 

 

 

Sfaturi preventive:

Dacă vă grăbiți să ajungeți la destinație, nu uitați că timpul este prețios pentru toată lumea. Țineți cont că implicarea în orice eveniment rutier vă va consuma mult mai mult timp decât dacă vă deplasați cu prudență.

Acționați pedala de accelerație cu moderație și luați în considerare că partea carosabilă poate fi acoperită cu polei. Nu uitați că puteți pune în pericol nu doar propria persoană, ci și ceilalți ocupanți ai autovehiculului și pe ceilalți participanți la trafic. 

Pietonilor le recomandăm să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor, să-şi sporească atenţia, să evite pe cât posibil folosirea părţii carosabile, mai ales în condiţii de vizibilitate redusă sau după lăsarea întunericului.

Nu vă îngustaţi câmpul vizual cu articole de vestimentaţie voluminoase şi traversaţi prin locurile permise, după ce vă asiguraţi că şoferii au observat intenţia de a traversa şi fără a vă grăbi, pentru ca aceştia să aibă timpul necesar pentru a opri în condiţii de siguranţă.