(video) Sânge deversat în râul Bascov! Carmangeria închisă și amendă de 60.000 de lei

UPDATE, ora 17:40

Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, a anunțat că reprezentanții Gărzii de Mediu Argeș au efectuat, astăzi, un control la societatea în cauză. În urma acțiunii, carmangeria a fost închisă până la intrarea în legalitate și a fost aplicată o amendă de 60.000 de lei.

”Nu tolerăm așa ceva!”, a spus Emanuel Soare.

----------------------------------------------------------------

Imagini dezolante surprinse în localitatea argeșeană Bascov. Conform Antena 3, o carmangerie locală a găsit soluţia pentru a scăpa de sângele animalelor sacrificate, și anume: deversarea în râu.


"Imagini şocante în Bascov, sânge revărsat direct în râul Bascov, afluent al râului Argeş. Locuitorii de pe strada Micşunele sunt terorizaţi efectiv de o carmangerie locală. Mirosul persistent şi mizeria obligă oamenii să stea cu geamurile închise tot timpul anului.

Avem pretenţii de comună europeană, dar noi ne batem joc de mediu şi de cetăţenii comunei. Mă întreb ce interese sunt la mijloc, de ce nu este sancţionat operatorul economic pentru aceste practici ilegale?" este mesajul publicat pe Facebook.

Imaginile au fost postate de un localnic pe reţelele de socializare. Le puteți viziona AICI

Printr-o conducta, mizeria ajunge în râul Bascov. Autoritățile s-au sesizat însă abia după ce imaginile au fost făcute publice, reprezentanții Gărzii de Mediu Argeș anunțând controale.