Imagini terifiante! Mașină de poliție arzând ca o torță - 6 oameni la spital

Imagini terifiante filmate, seara trecută, la Câmpulung. Un autoturism condus de o tânără de 18 ani nu a acordat prioritate de trecere unui echipaj al Poliției care circula regulamentar. În autospeciala IPJ se aflau doi polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț și un jandarm.

Aceștia patrulau, iar la intersecția străzii Lt.col. N.Pop cu strada Ion Ticălosu au fost loviți. În urma impactului,  autospeciala a luat foc, iar cei doi polițiști și jandarmul din componența echipajului au rămas în interior. Salvarea acestora a venit de la a un elev al Școlii de Poliție Vasile Lascăr de la Câmpina care se afla în trecere și care, împreună cu un participant la trafic, a reușit sa îi extragă din mașină. 

CITEȘTE ȘI ... Accident între un autoturism și o motocicletă în Pitești! O persoană rănită!

La fața locului au ajuns echipajele de intervenție. La spital pentru efectuarea de investigații medicale suplimentare au ajuns șase persoane, doi polițiști, jandarmul, precum și cei trei ocupanți ai autoturismului implicat în accident (tânără de 18 ani și doi băieți de 15, respectiv 16 ani).


”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, spun reprezentanții IPJ Argeș.