IMAGINI ȘOCANTE! FERMĂ DE SCLAVI ÎN ARGEȘ!

ACUM! ȘOC! OPERAȚIUNEA FILMATĂ CU DRONA!

CITESTE SI .... SOC! DOI SCLAVI AU MURIT!

UPDATE! Mai mulți minori erau racolați de pe stradă și duși la o fermă din Argeș, din comuna Berevoești. 40 de copii erau ținuți în lanțuri, violați, biciuți și trimiși la muncă! 

CITEȘTE ȘI ...  ACUM VICTIMELE LA DIICOT PITEȘTI! 

În urma perchezițiilor mai multe  persoane au fost găsite sechestrate printre care  copii si persoane cu handicap. 

CITEŞTE ŞI...UPDATE! ȘOC! SCLAVISM ÎN ARGEȘ! Minori ținuți în lanțuri!

În această dimineață procurorii DIICOT – ST Pitesti efectueaza perchezitii domiciliare în comuna Berevoești, sat Gămăcești, din judetul Arges. Mai multe persoane sunt acuzate de sclavagism, mai exact răpeau oameni pe care ii obligau să muncească si ii abuzau. 40 de persoane sunt, in acest moment, la audieri la sediul DIICOT Pitești. Printre victime se află și mai mulți minori care erau ținuți în lanțuri, încuiați pe timpul nopții, bătuți și udați cu apă rece!

În unele cazuri victimele era răpite din locuri publice (de lângă biserici, gări şi autogări) sau chiar din propriile locuinţe şi ulterior transportate de către membrii grupurilor infracţionale la domiciliile lor, unde aceştia, prin constrângere, forţau victimele să efectueze zilnic diverse munci şi activităţi atât în gospodăriile suspecţilor, cât şi în proximitatea localităţii, respectiv: să măture în curte, să spele rufe, să îngrijească animale domestice, să taie ilegal arbori din pădurile din apropierea localităţii şi să transporte masa lemnoasă cu ajutorul cailor în gospodării, unde lemnele erau încărcate în autoutilitarele suspecţilor care se deplasau cu acestea în zona de sud a României (în principal în judeţele Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj), unde comercializau ilegal cantităţile de lemne sustrase.


Victimele erau forţate să presteze muncile respective, fiind amenințate în mod repetat, şi erau supuse unor lovituri cu palmele, pumnii, picioarele, biciul şi diverse obiecte contondente. Persoanele vătămate erau aduse în stare de aservire şi lipsire de libertate în conditiile în care acestea erau supravegheate permanent de către membrii grupurilor. De cele mai multe ori victimele nu primeau mâncare, iar când primeau li se ofereau resturi de mâncare, erau legate (cu lanţuri sau chingi) sau încuiate pe timpul nopţii pentru ca acestea să nu poată fugi, iar unor victime li se aplicau tratamente umilitoare (erau dezbrăcate complet şi udate alternativ cu apă rece şi caldă; erau legate de mâini şi de picioare şi puse să mănânce de pe jos, erau puse să se bată între ele pentru amuzamentul suspecţilor, li se arunca mâncarea pe jos etc.). Există suspiciunea că unele dintre victime au fost violate sau abuzate sexual.