Imagini incredibile la Auchan Găvana! Cu masca de gaze și combinezonul- pregătit de cumpărături


Imagini incredibile la Auchan Găvana! Unul dintre clienții care au ales astăzi să își facă cumpărăturile s-a prezentat în magazin purtând masca de gaze și un costum de tip combinezon care îi acoperă în întregime corpul. Nu-i lipseau desigur manusile și cizmele de cauciuc. 

Cei mai mulți oameni care au ieșit duminică la cumpărături, au făcut acest lucru oarecum temători, având în vedere pericolul coronavirusului care amenință întreaga lume. Ei bine, domnul din imagini pare să fie în fruntea tuturor acestora. 

CITEȘTE ȘI ... ARGEȘ: Cununie cu petrecere on-line (video)

 

Toți cei aflați în aceeași perioadă în magazin nu și-au putut dezlipi ochii de la apariția.... exotică și, evident, câțiva au surprins-o și în fotografii, care au devenit deja virale pe Facebook.

Comentariile internauților sunt împărțite, fiind mulți care consideră exagerată apariția omului, dar și mulți care spun că o astfel de măsură nu e de blamat în contextul coronavirusului.

În orice caz, apariția stârnește multe zâmbete, care într-o astfel de perioadă tulbure se regăsesc mai greu pe fețele oamenilor.

 

 

 

 

 

Foto: Facebook Flori C. Elena