Imagini exclusive! Întâlnirea Orban – Apostoliceanu care anunţă candidatul la Piteşti

Redactorii Sursa Ta au intrat în posesia unor imagini surprinse ieri la Guvern care îl înfăţişează pe premierul Ludovic Orban, preşedintele PNL, alături de primari liberali argeşeni şi de Sorin Apostoliceanu, viceprimar (până acum PSD) al Piteştiului. Aceste fotografii atestă, în bună măsură, finalizarea negocierilor având ca scop confirmarea lui Sorin Apostoliceanu ca şi candidat al liberalilor pentru Primăria Piteşti. În ceea ce priveşte contextul în care au fost surprinse imaginile, mai trebuie spus că întâlnirea de ieri între delegaţia primarilor argeşeni, condusă de liderul organizaţiei judeţene a partidului, Adrian Miuţescu, şi prim ministrul Ludovic Orban, a avut ca obiectiv promovarea proiectelor de interes pentru judeţul Argeş.  

CITEȘTE ȘI .... Nu, nu plătim prețul relaxării! Plătim prețul lipsei de educație!


Reamintim că actualul vice Sorin Apostoliceanu s-a rupt de echipa PSD, principalul motiv invocat fiind acela că fostul său partid continuă să suţină la Primăria Piteşti (fie pentru o poziţie centrală fie pentru una secundară) pe primarul în funcţie, Cornel Ionică, primar cu care domnia să se află de aproape 3 ani într-o stare conflictuală asumată şi publică. 

CITEȘTE ȘI ... (video) Zi neagră! Fetiță ucisă de un cal nepotcovit!


La rândul lor, liberalii, deşi au testat alţi candidaţi în preferinţele electoratului, au ales, surprinzând pe toată lumea, să vină în faţă cu Sorin Aposoliceanu, cotat conform sondajelor lor ca fiind cel cu cele mai mari şanse de câştig în următoarele alegeri locale. Conform unor surse din interiorul partidului, se pare că ceilalţi 3 penelişti care şi-au măsurat puterile pentru Primărie vor face parte din linia I a echipei lui Apostoliceanu. 

CITEȘTE ȘI ... Și Spitalul de Pediatrie luptă cu virusul! 4 cadre medicale pozitive și 8 copii!


Deşi până acum anunţul oficial nu a fost făcut, tandemul PNL – Apostoliceanu se configurează ca fiind cât se poate de real, imaginile de ieri demonstrând că acest tandem beneficiază de girul conducerii centrale a partidului. 
În şedinţa de astăzi Sorin Apostoliceanu deja a fost mult mai vocal la adresa propunerilor lui Cornel Ionică, poziţionându-se în afara PSD-ului.