(Imagini de pe camerele de supraveghere) Alte spargeri la Leordeni! 

Cinci spargeri in doar cateva ore, la Leordeni. S-a intamplat in noaptea de sambata spre duminica. Atunci, doi hotii au patruns prin efractie in sediile primariei, dispensarului si unui birou notarial, toate situate in aceeasi curte. Au avut mare ghinion!

CITEȘTE ȘI ..(VIDEO) EXCLUSIVITATE! Spargere la pachet: primăria, dispensarul și un notariat

De aici au plecat cu aproximativ 50 de lei, bani pe care i-au gasit in cabinetul medical. Una dintre bancnote, de 10 lei, au pierdut-o pe drum. Nemultumiti de prada, hotii interesati doar de bani, nu si de alte obiecte de valoare, si-au continuat treaba. Indivizii au fortat gramurile altor doua sedii, un magazin si o firma, amandoua situate tot in Leordeni.

Acelasi "noroc"!

Din magazin au plecat cu alte cateva bancnote, dar suma totala cu care s-au ales n-a ajuns la 100 de lei.

Cei doi hoti nu au fost identificati pana acum, dar politistii sustin ca exista un cerc de suspecti. Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentele in care indivizii au patruns in cele 5 incinte. Mai mult, au fost si alte firme din zona in fata carora hotii s-au oprit, nefiind exclus ca acestea, in caz ca nu vor fi prinsi la timp, sa fie viitoarele tinte. In momentul comiterii spargerilor, hotii au purtat cagule si manusi.

CITEȘTE ȘI ... A murit așteptând să semneze contractul de muncă!

Anchetatorii iau in calcul si varianta ca infractorii sa fie aceiasi pe care politistii ii cauta in cazul petrecut in urma cu doua luni, atunci cand doi soti au fost amenintati cu moartea in propria locuinta.