(video) Rămas bun, Ilie Bărbulescu!

UPDATE, ora 13:30


Membrii CS Steaua București, fani, oficialități, militari și oameni simpli și-au luat rămas bun de la cel care a fost marele fotbalist al Piteștiului.


Fostul fundaș al Stelei și al lui FC Argeș, Ilie Bărbulescu, a fost condus, astăzi, pe ultimul drum în acorduri militare.

Ilie Bărbulescu a fost găsit fără viață, sâmbătă dimineața, în apartamentul în care locuia, în cartierul piteștean Craiovei, zona Kaufland.

Fostul fundaș al Stelei și al lui FC Argeș va fi condus, astăzi, pe ultimul drum. Trupul neînsufleţit al fostului fotbalist a fost depus la Catedrala Sfântul Andrei din cartierul Trivale. În jurul orei 12.30, sicriul va ajunge şi la stadionul Nicolae Dobrin, acolo unde îi putem aduce un ultim omagiu. Ceremonia de înmormântare este programată în jurul orei 13.00, la cimitirul Sfântul Gheorghe.

CITEȘTE ȘI ... (video) Ilie Bărbulescu - găsit mort în locuința lui din Pitești! Ce spun apropiații

Apropiații sunt șocați în urma tragediei care s-a abătut asupra lor. Nimeni nu se aștepta ca fostul fotbalist să plece atât de devreme dintre noi, mai ales că nu a dat semne că s-ar simți rău. Vecinul și colegul lui, fotbalistul Viorel Moiceanu, spune că ultima dată l-a văzut chiar vineri, în timp ce fuma o țigară pe balcon. S-au salutat și a plecat, neștiind că aceasta va fi ultima amintire cu Ilie Bărbulescu.