Igienizarea dentară profesională- esențială! Medical Tours vă așteaptă la controlul periodic

Controlul periodic la stomatolog și igienizarea profesională sunt extrem de importante pentru menținerea sănătății danturii și pentru un zâmbet de invidiat. Specialiștii clinicii Medical Tours din Pitești recomandă să ajungem de cel puțin două ori pe an la stomatolog (la fiecare 6 luni).

Pentru a beneficia de servicii stomatologice la cel mai înalt nivel sunteți așteptați la Medical Tours Company, în Pitești: strada Smeurei nr 58, etaj 5 sau Bulevardul Fratii Golesti, nr. 2, mezanin. 

Pentru programări și detalii suplimentare sunați la numerele de telefon 0730 030 400 / 0771 160 170.


Medical Tours Company este o clinica stomatologica romano-franceza din Pitesti specializata pe toata gama de servicii stomatologice, reprezentand un punct de referinta atat pe piata interna cat si pentru cea externa. Reprezentata de o echipa tanara si devotata calitatii si profesionalismului, MTC a reusit sa devina lider in Romania pe segmentul de turism dentar.
Avand ca obiectiv principal oferirea de servicii stomatologice la cel mai inalt nivel pentru pacientii nostri investim constant in dotarile tehnice ale clinicii si in cunostintele personalului nostru prin participarea la cursuri de specializare periodice.