Ied căzut într-un puț! Intervin pompierii

Update

Iedul s-a apropiat prea mult de marginea unui puț și a căzut până la aproximativ 15 m adâncime. 

La locul solicitării  s-au deplasat spre localitatea Drăganu un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat, încadrat și cu un voluntar al inspectoratului nostru, din cadrul programului ,,Salvator din pasiune”.

„Ajunși la locul intervenției, au observat că animăluțul se mișca greoi din cauza temperaturii scăzute a apei, însă era în viață. Au decis să instaleze rapid echipamentul special de intervenție, pentru coborârea în puț a unuia dintre colegi, respectiv plutonierul major Ustruc Valentin. Acesta, din cauza spațiului îngust, și-a luat principalele măsuri de protecție, care să-i faciliteze manevrele executate pentru imobilizarea iedului. A reușit să ajungă în timp scurt la el și să-l ”prindă”, animalul s-a lăsat în mâinile salvatorului său, conștientizând că acesta a coborât pentru a-l scoate în siguranță afară.
Într-un final a ajuns cu el la suprafață și l-a predat echipajului SMURD, care a constatat că era hipotermic și a acționat încălzindu-l, pentru a-i restabili starea de normalitate”, transmite ISU Argeș.

 

Acțiune înduioșătoare a pompierilor! În aceste momente, salvatorii intervin pentru scoaterea unui ied căzut într-un puț, în localitatea Drăganu, Olteni.

La fața locului se află un echipaj cu o autospecială de intervenție.