Idei pentru optimizarea spaţiului din casă pentru depozitare

Fie că avem o casă mare sau mică, inevitabil apare problema spaţiului şi ne deranjează aglomerarea obiectelor. Soluţiile deştepte pentru depozitare ne scapă de asemenea bătăi de cap şi ne pot ajuta să avem tot timpul o casă ordonată şi bine organizată. Iar dacă nu le putem identifica singuri, ne ajută specialiştii. Diana Pînzari, managerul Gora Art Mobila, ne învaţă să speculăm toate oportunităţile oferite de locuinţa noastră, de la spaţiul de sub pat, la cel din casa scării. Îmbrăcămintea, ustensilele de bucătărie, încălţămintea şi lenjeriile de pat sunt cele care ne creează, de obicei, cele mai mari probleme.

Specialiştii din echipa Gora Art Mobila au o vastă experienţă în proiectarea şi crearea de mobilier destinat depozitării, astfel încât să optimizeze la maxim spaţiul din locuinţă, dar să păstreze stilul şi să completeze linia abordată. Este indicat să folosiţi piese de mobilier cu functionalităţi multiple, cum este o canapea cu ladă de depozitare, o masă de cafea cu sertare sau un coş solid cu capac, care să se transforme în taburet. 

CITEȘTE ȘI ... Ce să urmărești atunci când alegi mobilierul pentru camera copilului


 Dormitorul este oaza noastră de relaxare, aşa că dezordinea ne poate perturba. În loc să lăsăm să se strângă praful sub pat, putem folosi acest spaţiu imens pentru depozitarea lenjeriilor, a pilotelor de iarnă sau a pernelor suplimentare. Puteţi apela la specialiştii Gora Art pentru a vă realiza asemenea sertare în armonie perfectă cu patul pe care îl aveţi deja sau puteţi face unul pe comandă, conform cerinţelor dumneavoastră. De asemenea, pe tăblia patului sau deasupra, puteţi monta poliţe pe care să vă plasaţi telecomenzile, cărţi şi reviste, lucruri pe care le doriţi la îndemână sau obiecte decorative. Dacă nu aveţi loc pentru dressing, atunci dulapurile rămân soluţia. Acestea trebuie să fie funcţionale, cu bară de umeraşe, poliţe şi sertare. Rafturile de sus  rezervaţi-le pentru piesele purtate rar sau ieşite din sezon. Pe interiorul uşilor de la dulap pot fi montate agăţătoare pentru cravate, eşarfe sau fulare. 


 Bucătătia este inima casei, însă, pentru funcţionarea adecvată, trebuie ca totul să se afle la îndemână. Specialiştii Gora Art vă pot concepe şi dispune sertarele şi poliţele pentru o desfăşurare lejeră, vă pot sfătui cum să încastraţi electrocasnicele şi să speculaţi fiecare spaţiu şi colţ, pentru a păstra ordinea şi armonia. Astfel, oalele, tacâmurile, ingredientele, produsele de curăţenie să aibă locul lor şi să le puteţi accesa cu uşurinţă. Corpurile suspendate, sertarele de sub bancheta colţarului, poliţele de pe laterala dulapului sunt câteva idei care vă pot ajuta să vă organizaţi bucătăria. 


 Holul şi casa scării au un mare potenţial de depozitare, chiar dacă sunt spaţii înguste. Un cuier cu ladă, care poate servi şi ca băncuţă de încălţat, poate fi un element foarte util. De asemenea, după cum ne-a mărturisit Diana Pînzari, sub casa scării pot fi ascunse obiecte mai mari sau mai mici, de la haine groase, la umbrele şi role, încălţări sau, dacă este spaţiu deschis, pot fi puse poliţe pentru cărţi, cutii cu jocuri, fiind o soluţie foarte utilă. 


 În living, o canapea extensibilă, cu spaţiu de depozitare este o soluţie pentru găzduirea oaspeţilor. De asemenea, corpurile suspendate, etajerele aşezate cu gust, comodele cu sertare pot fi luate în calcul ca soluţii pentru depozitare. 
Poate deja ştiaţi unele dintre aceste idei, dar nu le-aţi pus încă în practică. Dacă doriţi să faceţi un pas în acest sens, puteţi cere sprijinul specialiştilor Gora Art Mobila, un producător argeşean de mobilier, care oferă consultaţii chiar şi pe mail, dacă îi trimiteţi o poză cu ideea şi cerinţele dumneavoastră. Pe baza parametrilor indicaţi veţi primi o ofertă completă, fără costuri ascunse.

Gora Art Mobila oferă soluții creative pentru a îmbunătăți orice spațiu optim și elegant. Inovația, este semnul distinctiv al tuturor soluțiilor oferite de echipa Gora Art Mobila, soluţii personalizate, care sunt, de asemenea, practice și funcționale. 


Adresa
Calea Câmpulung, nr. 1D 
Piteşti, Argeş, România
Email

comenzi@goraartmobila.ro

dianapinzarigoraartmobila@yahoo.com
Contact suport

Diana Pinzari

+40 745 520 722