Iarna poate fi ca vara pe terasa casei tale! Intră pe lascule.ro și cumpără un tun de căldură

Temperaturile scăzute și sosirea iernii te împiedică să îți petreci timpul liber pe terasa casei tale? Ei bine, acum poți încălzi spațiul cu ajutorul tunului de căldură pe motorină ZOBO ZB-K7. Îl găsești pe site-ul lascule.ro. Mai mult, în această perioadă îl poți achiziționa la reducere, fiind la prețul de doar 910 lei, față de 1189.99 lei (prețul vechi).

Utilizarea tunului de caldura pe motorina ZOBO ZB-K70 cu ardere directă este recomandată, în general, în spațiile exterioare. Are pornire electrică și un ventilator cu turație mare pentru circulația căldurii. Așadar, și în zilele friguroase de iarnă veți putea savura ceaiul, cafeaua sau micul-dejun pe terasa casei, fără ca temperaturile scăzute să vă schimbe tabieturile.


Pentru comenzi si specificatii tehnice click AICI.

 

Pe lascule.ro găseşti o gamă largă de produse, precum : aparate de sudura, maiuri compactoare, placi compactoare, cilindri vibrocompactori, slefuitoare de beton, rigle vibrante, vibratoare de beton, scule electrice METABO, MILWAUKEE,  masini de spalat sub presiune chiar si scule de mana profesionale pentru dotari de service-uri auto si nu numai. Dacă vrei să le vezi pe viu şi să primeşti şi referinţe sau sfaturi utile, poţi vizita show-roomul din Mărăcineni, str. Calea Câmpulung, nr. 647. Tel. 0740.003.344