Iarna își arată fața în sudul țării! AZI - maxim 3 grade la Pitești!

Iarna şi-a arătat din nou adevarata faţă în anumite regiuni. În cursul zilei de luni, maxime de până la 7 grade vor mai fi posibile doar în vest şi nu vor lipsi precipitaţiile sub formă de lapoviţă sau ninsoare.
La Pitești, maxima zilei va fi de 3 grade, cu 60% șanse de precipitații. Peste noapte, minima va fi de -2 grade, cu șanse de 30 % de precipitații.

ÎN ȚARĂ!

Soarele va sta mai mult ascuns şi pe parcursul zilei de luni. Ninsorile, slabe cantitativ, se vor înreigstra în zonele deluroase şi montane din sud şi sud-vest, iar la câmpie vor cădea precipitaţii mixte. Totodată, răbufniri ale vântului sunt anunţate în Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi sudul Banatului. 

CITEȘTE ȘI ... (video) Cum și-au furat-o șmecherii! Ofițer în Trupele Speciale - Acuzat de ...


Maximele vor porni de la minus 3 grade în estul Transilvaniei şi vor ajunge la 7 grade Celsius în Dealurile de Vest.
Ninsorile îşi vor face simţită prezenţa şi în zona de sud a ţării, iar temperaturile vor rămâne apropiate de pragul de îngheţ și în zilele următoare.

Marţi, ninsori sunt aşteptate la deal, la munte şi în regiunile sudice, iar în Banat, Crişana şi Maramureş vor predomina ploile. 
Prin Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali, cantităţile de apă acumulate vor fi mai importante, aşa că se va depune strat consistent de zăpadă. 

CITEȘTE ȘI ... BĂRBATUL TURMENTAT, GĂSIT DE POLIȚIȘTI!


Până spre weekend, precipitaţiile se vor concentra în jumătatea de sud a teritoriului, dar vântul se va intensifica în aproape toată ţara. Temperaturile vor fi apropiate de cele normale şi se vor opri la 7-8 grade Celsius în vest şi nord-vest. 
Temperaturile vor bate în retragere la munte, iar termometrele vor arăta cel mult 1 grad Celsius la Stâna de Vale. Soarele va putea fi zărit doar prin nordul Carpaţilor Orientali şi Munţii Apuseni, în timp ce în masivele sudice şi sud-vestice va ninge. Răbuniri ale vântului mai sunt aşteptate doar pe creste unde va fi viscol.