IARNA 2017:  Primarul Cornel Ionică- pregătește o nouă surpriză pe bani publici pentru piteșteni!

Se poate spune despre Pitești că mai are mult “de mâncat” până va prinde din urmă marile metropole din România, precum  Bucureștiul, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Timișoara etc. , pentru a oferi un stil de viață mai ridicat din toate punctele de vedere.  Deși avem piețe nereabilitate,  blocuri  kitchioase (făcând aici o trimitere atât la starea lor de degradare, cât și la fațadele care îți violează retina în orice cartier ai merge), zone defavorizate pentru care nu se vede nici cea mai mică speranță în viitorul apropiat, primarul Ionică a făcut ieri un anunț cel puțin surprinzător și totodată unul costisitor pentru piteșteanul de rând.

Anul trecut, s-au vehiculat foarte multe lucruri legate de iluminatul public de sărbători, care aparent a părut destul de nesatisfăcător pentru mulți dintre locuitorii urbei.  Chiar dacă edilul Piteștiului, Cornel Ionică, a avut intenții bune, de a mai ține sub saltea niște bani meniți să rezolve cu totul alte lucruri, s-au făcut speculații, cum că orașul nu ar fi fost suficient de bine luminat pe perioada sărbătorilor de iarnă, spre deosebire de alte municipii reședință de județ din țară, ca să nu mai vorbim despre concertul de Revelion din Piața Primăriei.  Pentru a pune capăt acestor abuzuri verbale, Cornel Ionică, i-a anunțat pe piteșteni că de anul acesta se schimbă foaia:

 "Pregătim înfrumusețarea orașului pentru sărbătorile de iarnă și o vom face mult mai generos. Sunt banii oamenilor și dacă așa își doresc, așa vom face! Căutăm formule și pentru spectacolele din perioada sărbătorilor de iarnă, care să corespundă gusturilor și exigențelor dumneavoastră. Așteptăm sugeștii din partea cetățenilor, inclusiv pentru spectacolul de Anul Nou", a declarat primarul Cornel Ionică, la deschiderea târgului  Toamna Piteșteană.