Ian Somerhalder nu va mai juca în

După terminarea sezonul 8 din "Jurnalele Vampirilor", Ian Somerhalder a decis să încheie colaborarea în cadrul serialului care l-a făcut celebru.
Conform sursei Mediafax.ro, la o sesiune Q&A (Întrebări şi Răspunsuri), în Nashville, actorul în vârstă de 37 de ani le-a declarat reporterilor că sezonul cu numărul 8 este şi ultimul al seriei.

"Am decis ca acesta să fie ultimul sezon al seriei, pentru a face dreptate poveştii", a declarat Somerhalder.
De asemenea, a oferit explicații și pe pagina sa de facebook. "Nu sunt adevărate poveştile conform cărora serialul se termină după sezonul 8. Ideea e că oamenii care se ocupă de această decizie nu l-au creat încă. Aşa că haideţi să o luăm treptat: s-a terminat sezonul 7, vacanţă, mult somn. Să lăsăm scenariştii să înceapă sezonul 8 şi apoi vom vedea ce urmează. Până atunci, multă dragoste", a adăugat Somerhalder.
Ian Somerhalder susține că plecarea lui din serial nu înseamnă neapărat și sfârșitul povești.
Somerhalder nu este singurul actor care va părăsi serialul Jurnalele Vampirilor.Luna trecută, colega sa de platou, Kat Graham, care o interpretează pe Bonnie Bennett, a declarat pentru US Weekly că va părăsi show-ul.
"Sezonul 8 va fi ultimul meu sezon. Ştiţi, un alt sezon înseamnă un alt an şi sigur o vom da în bară în vreun fel", declarase Graham.