Și-a agresat sexual fiica - În arest după ce a încălcat decizia magistrațiilor!

UPDATE, 20 decembrie:

Piteșteanul care și-a agresat fiica sexual și fizic, timp de 3 ani, a fost lăsat în libertate în data de 18 decembrie. Acesta nu avea voie să se apropie de fiica sa, în vârstă de 15 ani, sau membrii familiei acesteia la o distanţă mai mică de 50 m. 
A încălcat măsura dată de magistrați, motiv pentru care acum a fost arestat preventiv.

 

UPDATE, 18 decembrie:


Bărbatul de 38 de ani care și-a agresat fiica sexual și fizic, timp de 3 ani, a fost lăsat liber. Instanța a decis aplicarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.
Însă, piteșteanul are anumite interdicții. Nu are voie să se apropie de fiica sa, în vârstă de 15 ani, sau membrii familiei acesteia la o distanţă mai mică de 50 m. 

Confom anchetatorilor, timp de trei ani, bărbatul ar fi încercat în repetate rânduri să-și atingă fata. În final, ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta. Copila l-a refuzat, motiv pentru care a fost bătută. După această întâmplare, adolescenta i-a povestit mamei totul, femeia alertând autoritățile.

 


Un piteștean de 38 de ani a fost reținut de oamenii legii, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și violență în familie.

Potrivit cercetărilor, bărbatul și-ar fi agresat fiica sexual și fizic,timp de 3 ani, în perioada 2016-2019.

A fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.