UPDATE: Și-a înțepat sora însărcinată cu o pilă! A fost reținut!

A încercat să își înjunghie sora însărcinată!

UPDATE:

Polițistii au luat măsura reținerii bărbatului, în vârstă de 33 de ani, care ieri seară și-a agresat sora, gravidă în luna a 9-a, ca urmare a schimbării încadrării juridice.

Tânărul e reținut pentru violență în familie cu raportare la vătămare corporală (prin punerea în primejdie a vieții persoanei, din concluziile preliminare ale medicilor). Viața fătului, care între timp a venit pe lume, nu a fost pusă în pericol, ci doar a femeii.

 

NEWS:

S-a cherchelit bine, a ajuns acasă și s-a luat la harță cu sora lui. Nervos, bărbatul a luat o pilă de ascuțit lanțul drujbei și a aruncat înspre sora lui. Tânăra, în vârstă de 31 de ani, este însărcinată. Baza pilei, care este ascuțită, s-a înfipt în abdomenul femeii. 

CITEȘTE ȘI ... Tânărul violent din Budeasa a recidivat!

Se pare că tot agresorul, care locuia în aceeași camera cu sora lui, ar fi sunat la 112, să solicite ajutor. Tot acesta a povestit anchetatorilor ce s-a intamplat.Tânăra a fost transportată la Spitalul Județean Argeș și supusă unei interventii. Se pare ca atat ea cat și fătul sunt în afara pericolului.

Urmează ca polițiștii, care au deschis o anchetă, să stabilească încadrarea faptei. Agresorul a fost audiat.  Tânăra, ce are probleme psihice, mai are un copil de 2 ani.

Incidentul s-a petrecut în această seară în comuna Leordeni.