Și-a bătut crunt concubina! Femeia a murit, iar bărbatul...

UPDATE , sambată 11 aprilie , ora 16:00

Barbatul din Albota care și-a ucis concubina în bătaie a fost prezentat Tribunalului Arges, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

 

Un bărbat de 49 de ani, din Albota, a fost reținut, vineri, pentru 24 de ore. Argeșeanul este acuzat că, beat fiind, și-a bătut concubina. Femeia a ajuns la spital, iar la o zi distanta a murit. 

"În data de 10 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte, și au reținut un bărbat de 49 de ani, din Albota", se arată într-un comunicat emis de Poliția Argeș. 

Din cercetări, oamenii legii au stabilit că, în ziua de 7 aprilie a.c., în urma unui conflict în familie, pe fondul consumului de alcool, cel în cauză ar fi lovit-o pe concubina sa de 58 de ani, din comuna Poduri, județul Bacău, care s-ar fi dezechilibrat și s-ar fi lovit cu capul de gresie.
Femeia a fost transportată la spital în data de 8 aprilie, iar în dimineața  zilei următoare aceasta a decedat.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Vom reveni cu detalii!