HORROR! Tânăra dispărută din Pitești – MOARTĂ în viziunile unui celebru astrolog!

Astăzi se face o săptămână de când Yasemin-Diana Susamiș-Bărcănescu, adolescentă de 17 ani din Pitești, a dispărut fără urmă. 

Fata a plecat de acasă sâmbăta trecută, dimineața, anunțându-o pe bunica sa că face o plimbare la gradina zoologică și că urmează să se întoarcă în jurul prânzului, după ce trece să cumpere o shaorma pentru a manca împreună.
Vazând că fata nu mai apare, după amiază, femeia a început să o sune. Inițial nu i s-a răspuns, după care – la ceva minute distanță - femeia a găsit un apel pierdut de pe numărul tinerei.

A sunat înapoi, dar degeaba. Din momentul acela, Yasemin nu a mai fost de găsit.

CITITI SI...METEO! Vin FURTUNILE: COD GALBEN de VREME REA în Argeş!

Yasemin-Diana Susamiș-Bărcănescu locuia în cartierul Găvana împreună cu bunica sa, căreia îi fusese încredințată prin hotărâre judecătorească, pe fondul unor probleme de familie și a neînțelegerilor dintre adolescentă și mama sa.

Conform procedurilor, Poliția a declanșat căutarea tinerei, lansând inclusiv apelul public.

Persoanele care pot da relaţii despre minoră sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.

Semnalmente: înălţime 1,70m, constituție atletică, ten deschis, față ovală, ochi căprui, păr șaten închis, lung până la nivelul omoplaților.
Vestimentație: cămasă de culoare vișinie, pantaloni tip colant, negrii, încâlțată cu adidași negrii. Avea asupra sa un rucsac din imitație de piele, negru.

Astrologul Burfix: O vad pe ea abandonată acolo...

Ieri, ca urmare a apelurilor disperate difuzate pe facebook, un astrolog român stabilit în Londra a lansat, printr-un amplu comentariu, o teorie înfiorătoare. Bărbatul susține că fata ar fi ascuns un secret personal care a devastat-o și că nu s-ar mai afla în viața, urmând a fi descoperită de autorități într-o zonă de pădure.

“In atenția autorităților! Tragic, dar adevarat: în ultima perioadă, această persoană devenise vulnerabilă tocmai datorită faptului ca i se promisese ceva. O asa zisa prietenă știa despre stările ei; la mijloc, totul este grefat pe o poveste de dragoste, idila de care nu stia nimeni. Când are să se faca necropsia, se va descoperi ca tânăra era insarcinată. Ea nu manca frecvent shaorma, erau poftele. Informatia, daca o poate verifica cineva sa o faca! În culmea depresiei, pe fondul aflării sarcinii, era o fetiță, aceasta a mers într-un loc usor împădurit de unde se vede lumina Soarelui cazând din stînga (punct de referinta NORD) si acolo este o răpă nu adancă, unde este o apă secată. Practic acolo a fost cursul unui pârâu... O vad pe ea abandonată acolo... nu de cineva. Și asta este: imi pare rău că nu am informații despre zona! În câteva zile autoritățile o vor descoperi. Este acoperită de niste crengi și frunze, prezintă urma de echimoze la nivelul feței, este cu fața în jos pe tărână. Eu atat am putut sa vă ajut de aici... imi doresc sa nu fie asa, dar comportamentul ei din ultimele două săptămâni a fost total diferit, nu mai comunica si avea un temperament ciudat. Daca confirmă un apropiat asta, atunci se va adeveri ce am scris! Ipotetic.... pana la proba contrarie, eu merg pe "mana mea" “ a fost mesajul postat de Ioan Burculeț, cunoscut ca astrologul Burfix.

Astrologul - celebru după ce a prevestit victoria lui Johannis, cutremure și atentate

Ioan Burculeț este român din zona Neamțului. A absolvit psihologia, a gestionat multă vreme emisiuni radio si tv de teme de astrologie și locuiește, în prezent, în Marea Britanie, continuându-și activitatea în calitate de consultant astrologic. Are un blog personal, iar pe facebook poate fi identificat sub numele de John Burfix.

Conform presei centrale, Burculeț a devenit foarte cunoscut după ce a prezis victoria viitorului preşedinte al României în noiembrie 2014. Au urmat apoi cutremurul puternic din Italia din luna august 2016 (asupra căruia a emis, de asemenea, avertizări anterioare) și - cel mai recent - atentatul de la Manachester Arena din acest an, atentat pe care l-ar fi prevestit cu aproape o lună înainte, scriindu-i, în acest sens, o înstiințare unuia dintre membrii legislativulului..

În egală măsură, în ceea ce privește alte previziuni ale astrologul român, acestea nu s-a potrivit la fel de bine cu derularea ulterioră a evenimentelor.

Poliția și familia continuă căutările, aceste previziuni neputând fi luate cu titlu de deznodământ. La fel de bine - cum s-a mai întâmplat în cazurile cu adolescenți dispăruți - tânăra poate să apară sănătoasă după  o decizie teribilistă, specifică vârstei.

Repetăm semnalmentele:

Semnalmente: înălţime 1,70m, constituție atletică, ten deschis, față ovală, ochi căprui, păr șaten închis, lung până la nivelul omoplaților.
Vestimentație: cămasă de culoare vișinie, pantaloni tip colant, negrii, încâlțată cu adidași negrii. Avea asupra sa un rucsac din imitație de piele, negru.

Număr de urgență: 112.

CITITI SI.. ADIO DUREROS! Ileana Șipoteanu și-a pierdut soțul de ziua ei! Secretele poveștii lor de dragoste aici…