Horoscopul zilei, 5 februarie 2021. Pasiunea plutește în aer azi

Luna în Scorpion face un aspect de sextil cu Pluto, iar asta înseamnă că pasiunea pluteşte aer azi.


Atât Venus, planeta iubirii, cât şi Soarele se află în Vărsător şi le potenţează BERBECILOR sectorul asocierilor şi parteneriatelor, dar şi al prieteniilor.

A sosit momentul ca TAURII să lase în urmă îndoielile şi fricile legate de o relaţie sau de un parteneriat. Experienţa pe care o dobândiţi va conta mai mult.

GEMENII în schimb, ar trebui să renunţe la relaţiile care le consumă timpul şi energia. Fie ele de iubire sau de afaceri, clarificaţi-le.

Nativii RAC nu trebuie să îşi facă griji la serviciu dacă trebuie să îşi asume noi responsabilităţi. Sunteţi perfect capabili.

Dacă LEI vor să se bucure de linişte în viaţa personală, trebuie să lase în urmă gelozia şi posesivitatea şi să îşi exerseze încrederea în oameni.

Este ziua perfectă ca FECIOARELE să încheie un conflict în familie, legat de o moştenire sau un proces.

BALANŢELE, în schimb, ar trebui să discute cu acea persoană care le intimidează şi să rezolve neînţelegerile.

Chiar dacă ofertele de la job sunt tentante, SCORPIONII nu ar trebui să se lase păcăliţi de sumele de bani sau de aşteptările nerealiste.

Comunicarea se ridică la cote maxime în cazul SĂGETĂTORILOR. Astăzi aveţi un potenţial creator mai mare decât de obicei, aşa că profitaţi.

Şi CAPRICORNII îşi pot atinge obiectivele, dar doar dacă vă puneţi ordine în gânduri şi apelaţi la forţa interioară.

VĂRSĂTORII în schimb nu ar trebui să îşi mai irosească timpul, răbdarea şi energia cu prietenii. Încercaţi să delimitaţi mai clar cine merită şi cine nu.

Iar nativii PEŞTI ar fi bine îi confrunte pe cei care vor să îi controleze sau să le dicteze viaţa.


Sursa: observatornews.ro