Horoscopul zilei, 31 ianuarie 2021. SCORPIONII vor oferi atenţia lor unor persoane care nu merită


Luna face 2 aspecte de trină - cu Marte şi cu Uranus. Ceea ce ne ajută în interacţiunea cu ceilalţi.
Taurii se îndrăgostesc, flirtează iar nativii Balanță sunt foarte pasionali.

BERBECII ar trebui să se concentreze azi mai mult pe relaţia cu prietenii. Staţi foarte bine la capitolul comunicare, iar apropiaţii sunt cei care ar trebui să beneficieze de energia voastră.

TAURII se îndrăgostesc, flirtează. Sunteţi hipnotici, seducători, aşa că nu trebuie să vă faceţi griji pentru planul amoros.

Logica şi coerenţa le pot lipsi azi GEMENILOR. Nu vă panicaţi, este din cauza lui Mercur, aşa că luaţi lucrurile uşor, mai ales dacă nu sunteţi la serviciu.

Discuţia cu o femeie le aduce RACILOR răspunsurile căutate cu privire la nişte acte. Nu înseamnă că veţi semna ceva, ci doar veţi clarifica paşii care trebuie urmaţi.

LEII nu prea au energie azi, aşa că cel mai bine ar fi să se ocupe cu activităţi care fie îi relaxează, fie le resetează starea de bine.

FECIOARELE sunt foarte productive azi în interacţiunea cu prietenii şi, bonus, staţi foarte bine la capitolul achiziţii, mai ales la cele online.

Nativii BALANŢĂ sunt foarte pasionali, dar asta poate duce la o gelozie extremă. Aveţi mare grijă să nu îndepărtaţi persoana iubită prin reacţiile impulsive.

SCORPIONII vor oferi atenţia lor unor persoane care nu merită, asta mai ales pe plan amoros. Şi mare grijă la cheltuieli, este posibil să exageraţi, aşa că mai bine nu faceţi deloc.

Pe SĂGETĂTORI îi preocupă familia. Este un lucru excelent, doar că jobul vă poate distrage atenţia. Nu vă lăsaţi păcăliţi de responsabilităţile pe care le puteţi îndeplini şi mâine.

Intuiţia îi ajută pe CAPRICORNI să găsească răspunsurile pe care le tot căutau în ultimul timp. Aşa că nu vă luaţi doar după logică azi.

Azi VĂRSĂTORII trebuie să îşi adune toată răbdarea de care dispun. O persoană va avea nevoie de ajutorul vostru, dar intenţile voastre bune pot fi puse sub semnul întrebării.

Iar nativii PEŞTI stau bine la capitolele prieteni, dragoste şi afaceri. Ascultaţi-vă vocea interioară şi nu veţi da greş pe niciun plan.


Sursa: observatornews.ro