Horoscopul zilei 3 martie 2021. Tensiune pe plan sentimental

Se anunță o zi plină de emoții pe plan sentimental, dar și provocări ce vor necesita atenție și răbdare.
Nativii din zodia Rac simt nevoia de afecțiune iar Vărsătorii sunt puși pe rezolvat probleme.

Berbecii sunt analitici şi încearcă să găsească soluţii pentru problemele pe care le au. Inspiraţia nu va lipsi, iar dacă o amestecaţi cu puţină răbdare, veţi avea rezultatele dorite.

Taurii pot întâmpina dezamăgiri din partea persoanei iubite sau a unui prieten. Asta pentru că îşi văd doar interesul lor. Fiţi atenţi!

Tensiunea nu va lipsi azi în ceea ce îi priveşte pe Gemeni. În majoritatea cazurilor va fi determinată de situaţii neprevăzute.

Nevoia afecţiune şi de iubire a Racilor este subiectul principal azi. Dacă nu aveţi o stare foarte bună, încercaţi voi să îi faceţi o surpriză persoanei iubite.

În cazul Leilor tensiunea vine pe plan amoros. Secretul să rezolvaţi rapid conflictele este să vă ascultaţi cu atenţie partenerul şi să luaţi în considerare rugăminţile lui.

Dacă ieri banii veneau uşor pentru Fecioare, astăzi trebuie să fie atente mai. Încercaţi să cheltuiţi cât mai puţin posibil.

Pentru Balanțe, în schimb, bani este cuvântul-cheie. Colaboările pe care le aveţi implică foarte mult efort din partea voastră, aşa că trebuie să vă încărcaţi bateriile.

Intuiţia îi va ajuta azi pe Scorpioni să îşi aleagă corect parteneriatele. Aveţi grijă, totuşi, pentru că în ceea ce priveşte cheltuielile doar voi puteţi să le opriţi.

Săgetătorii trebuie să fie atenţi la sănătate. Există riscul un accidente sau al unor erori, nu neapărat cauzate de voi, însă, care vă afectează.

Dacă o rudă sau un prieten le cere Capricornilor bani împrumut, ar fi de preferat să refuze. Mai mult ca sigur nu îi veţi primi înapoi.

Nativii Vărsător găsesc soluţii pentru o problemă delicată. Indiferent ce erori au existat, astăzi le veţi da de cap.

Iar Peștii vor purta discuţii despre cum pot repara o situaţie sau să clarifice o neînţelegere.


Sursa: observatornews.ro