Horoscopul zilei, 28 septembrie 2020. Zodia care face greșeli după greșeli

BERBEC : 
O zi densă, dar în care poţi să duci la bun sfârşit un volum mare de lucruri. Ai un randament bun, dar se pare că eşti în criză de timp. O veste bună, despre nişte prieteni sau rude. O informaţie de ultimă oră te avantajează, dar verifică prin prietenii de încredere. Esti plin de energie – energia de care ai atâta nevoie pentru că ai mult de lucru. 

TAUR : 
Trebuie să-ţi rezervi mai mult timp pentru familie. Implică-te în rezolvarea problemelor domestice, lăsând la o parte orice altceva. Mulţumirile celor dragi sunt o recompensă consistentă. Consuma mancare naturala, nechimizata si nemodificata genetic. Reducere substantial portia de alcool, tigari si dulciuri. Acesta tactica te ajuta sa suporti mai bine capriciile anotimpului care se răcește și stresul cotidian. 

GEMENI :
Acţiunile tale de astăzi, de la serviciu, nu sunt foarte populare. Nu sunt nici în interesul tău! Este una din zilele acelea în care acţionezi înainte să te gândeşti, în care îţi prinzi degetele în uşi! Nu fii naiv, nu da crezare bârfelor şi zvonurilor, mai ales daca sunt evident opera unor persoane interesate sau dornice de glorie cu orice pret. 

RAC :
Astăzi ai gânduri nu prea roze. Invită un prieten, o prietenă, la o cafea şi-o prăjitură şi depănaţi amintiri frumoase şi bârfe delicioase. Ai nevoie de susţinere şi de confort spiritual. Cu anturajul apropiat zâmbeşte larg şi evită orice discuţie care poate degenera in replici. O alta distribuţie inegală a steleleor te dezavantajează si conform teoriei astrologice, poate genera pe termen lung tendinţe malefice. 

LEU : 
Eşti bun, foarte bun, dom’le! Îţi ascunzi cu pricepere de felină jocul sentimental şi intenţiile, dar culegi toate roadele. La serviciu, aceiaşi şiretenie de pisică mare te face să câștigi orice ”joc”! Stelele te avantajeaza astazi in relatiile cu semnele de pamant si foc. Este bine sa ocolesti nativii nascuti sub semne de aer si apa. 

FECIOARĂ : 
Astăzi trebuie să eviţi să faci observaţii, să critici, să spui „adevăruri”, sau să discuţi mult. Modul tău de abordare nu e nici indicat, nici de succes. Eşti prea direct şi criticile tale nu motivează. Totuşi, ai o perioadă care te avantajează, mai ales în relatiile sentimentale. Charisma, magnetismul personal, îţi este în creştere, lucru de care poti să profiţi!

BALANŢĂ :
Atitudinea celor din jurul tău te linişteşte. Totul pare calm şi satisfăcător. Viaţa e frumoasă, niciun necaz la orizont şi pe card ţi-au intrat ceva bani. Nimic rău, nimic negativ, nicio grijă, te-ai obișnuit și cu distopia sanitară! Dimineaţa este favorabilă lucrurilor importante. Ai ocazia sa-ţi faci ceva invidii in plus, daca vei relata cu lux de amanunte, in cercul prietenilor, ce ai mai citit în ultimul timp. 

SCORPION :
Viaţa ta e ca o cursă de formulă. O mică neatenţie şi ai ieşit în peisaj! Fii vigilent, fii pe direcţia ta şi concentrează-te! Mai mult, trebuie să anticipezi atacurile potenţialilor ostili! Ai un program aglomerat, cu mult de lucru şi cu multa agitatie, dar astazi este bine sa vorbesti mult fara sa spui mare lucru si sa nu iei decizii importante. 

VĂRSĂTOR :
Ai un aer procupat şi absent, nimeni nu îndrăzneşte să te deranjeze. Decât la mobil! În a doua parte a zilei ai ocazia să pui la punct unele probleme între tine şi cineva din aturaj. Configuraţiile benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o zi obositoare, dar fără evenimente notabile. O zi care trece repede, pentru că nu ai de ce să te temi! 

PEŞTI :
Astăzi, documentele, formularele, pot juca un rol important. Dacă ai de semnat ceva, la serviciu, la bancă, la şcoală etc citeşte cu atenţie, înainte. Unii vor să profite de încrederea ta! Ziua aceasta este perioada de timp amestecată în care aspectele benefice si malefice se succed rapid, în funcţie de aspectele Lunii, planeta guvernantă în tema ta în această perioadă de timp. Sunt şi unele probleme in familie – dar o atitudine fermă, dar şi uşor comica, rezolvă situația!


Sursa: capital.ro