Horoscopul zilei, 26 ianuarie 2021. Conflicte şi situaţii neprevăzute

Astăzi Marte face un aspect de quadratură cu Soarele şi Saturn, ceea ce înseamnă că putem avea parte de conflicte cu şefii.

Nativii Leu trebuie să fie atenţi la persoanele cu care nu se înţeleg iar Săgetărorii rezolvă ceva important legat de acte.

Inamicul BERBECILOR este imaginaţia. Mai ales dacă este amplificată de gânduri negative, aveţi tendinţa să presupuneţi lucruri care sunt complet diferite de realitate.

TAURII riscă să intre în conflict cu şefii sau o persoană în vârstă. Daţi dovadă de diplomaţie, pentru că vor apărea sancţiuni.

GEMENII nu ştiu să pună azi limite. Controlaţi-vă emoţiile şi nu încălcaţi liberul arbitru al celorlallţi.

RACII sunt printre puţinii nativi care au o zi liniştită. Veţi lua decizii bune privind investiţiile şi planul financiar.

Nativii LEU trebuie să fie atenţi la persoanele cu care nu se înţeleg. Vă pot pune piedici azi, aşa că mai bine ar fi să treceţi neobservaţi.

În schimb FECIOARELE nu sunt convinse ce strategie să abordeze la job. Nu luaţi decizii azi, relaxaţi-vă, daţi-vă timp de gândire şi zilele următoare veţi avea răspunsul.

Ca şi RACII, BALANŢELE sunt protejate de astre. Intuiţia vă ajută să faceţi alegeri bune privind o călătorie, înscrierea la un curs sau o prietenie.

SCORPIONII trebuie musai să facă ordine în relaţiile sale. Cei din jur au tot felul de pretenţii şi vă stresează uneori, aşa că doar atitudinea hotărâtă poate remedia situaţia.

SĂGETĂTORII rezolvă ceva important legat de acte. Nu va fi un proces uşor, dar doar dacă aveţi o atitudine fermă veţi obţine rezultate.

La capitolul negocieri CAPRICORNII sunt experţi azi. Iar o femeie vă ajută să luaţi deciziile corecte, aşa că ascultaţi-i părerea.

Nativii VĂRSĂTOR au nevoie de organizare ca să ducă la bun sfârşit un proiect. Mai ales dacă lucraţi în echipă, totul vă merge strună.

Iar PEŞTII aleg azi să se ocupe de problemele lor, chiar dacă un prieten le cere ajutorul. Este momentul să vă puneţi pe voi pe primul loc!


Sursa: observatornews.ro